Saturday, December 18, 2010

13elieve 13 suju members



kangin sekarang tengah menjalani army. but,he's coming back.just wait! 2012.rindu beliau punya lawak cikaicikai.walaupun saya tidaklah minat mana beliau,tapi saya rindu beliau sebagai ahli super juniors.

hangeng/hankyung masalah kontrak.kontrak 'penghamba abdian'. sampai sakitsakit beliau.tapi,beliau bergerak secara solo sekarang.dan famous di China dan siapasiapa yang mengikuti beliau dari dulu,tentu merindui beliau.macam mana rapatnya beliau dengan heechul dulu.macam mana heechul bersedih time konsert yang first tanpa hangeng.macam mana hangeng buat statement mereka masih berkawan baik.

kibum!!!!!!i miss his killer smile!disebabkan beliau busy dengan aktiviti lain iaitu berlakon dalam dramadrama, beliau tidak sempat untuk mengpraktiskan diri dengan tarian dan nyanyian.jadi,beliau tidak dibenarkan untuk menyertai promosipromosi dan konsertkonsert untuk album ini.nantikan kemunculan beliau tahun depan atau the next album!

3 comments:

  1. huhu..i elf jugak..n of cos kangin biased..rindu sama beliau!!!kembalikan!!huhu

    *ober lah plak..hehe*

    rindu mereka bertige

    ReplyDelete
  2. k.vdaa! sobs.
    lepas neh leeteuk plak g army gane neh?
    dop kan sume nk g army? =(

    ReplyDelete
  3. vivalavida:boleyh emo sebab nie.
    nisa:haha.tu la psl.sbb sme tak bagi sume org pegi dlm satu masa dan pulang dlm satu masa.

    ReplyDelete